SOSTENIBILITAT I ECONOMIA BLAVA

PROMOVEM
LA PRESERVACIÓ DEL MEDI MARÍ

La constitució de l’ASSOCIACIÓ MAR BLAU ha estat promoguda pel Clúster Nàutic Català By ADIN i per empreses privades vinculades amb el sector nàutic-marítim i properament s’hi integressin també administracions públiques i altres entitats permetent així integrar visions complementàries i nous àmbits d’actuació.

ESTRUCTURA

Amadeu Núñez

President

Ramon Fàbregas

Vicepresident

Fernando Escura

Tresorer

Miquel Guarner

Secretari

PRESENTACIÓ

La nàutica d’esbarjo és una activitat sostenible i sempre ho ha estat.

Les més de mil empreses nàutiques de Catalunya sempre hem tingut present la sostenibilitat del medi marí, ja que a la fi, en bona mesura, les nostres activitats depenen de la seva qualitat.

Des de l’ADIN, Associació d’empreses nàutiques fundada al 1969, i ara rebatejada com a Clúster Nàutic Català desprès del 50è aniversari, sempre hem tingut la consciència de la preservació del medi marí.

Per això, ara estem orgullosos de presentar el DQN, Distintiu de Qualitat Mediambiental Nàutica i la Guia de bones pràctiques ambientals i recomanacions per a les empreses del sector de la nàutica d’esbarjo i les seves activitats associades que hem elaborat des del Clúster Nàutic Català.

Confiem que aquestes i altres accions que promovem serveixin per impulsar, encara més, un sector que necessita el suport de l’Administració per esdevenir un motor de futur de l’economia catalana.

Amadeu Núñez Roig
President del Clúster Nàutic Català

Us presentem les noves eines que el Clúster Nàutic Català posa al vostre abast per a ajudar en la preservació del medi marí.

El DQN, el Distintiu de Qualitat Mediambiental Nàutica i la Guia de bones pràctiques ambientals i recomanacions per a les empreses del sector de la nàutica d’esbarjo i les seves activitats associades.

El DQN és un distintiu que atorga el Clúster Nàutic Català mitjançant una declaració responsable de cada empresari interessat a obtenir-lo, a canvi d’un compromís d’implementació de les mesures i recomanacions detallades en la Guia de bones pràctiques ambientals i recomanacions per a les empreses del sector de la nàutica d’esbarjo i les seves activitats associades.

Amb la finalitat última de contribuir a la preservació del medi marí, des del Clúster Nàutic Català iniciarem una campanya de sensibilització dirigida a les empreses del sector i organitzarem reunions de treball a bona part dels ports esportius de Catalunya, per a informar del nostre DQN i de la Guia de bones pràctiques ambientals i recomanacions per a les empreses del sector nàutic.

Miquel Guarner i Alabort
Secretari General del Clúster Nàutic Català

VOLS COL·LABORAR AMB NOSALTRES?

ACONSEGUEIX EL TEU CERTIFICAT D'EMPRESA SOSTENIBLE